prematur födsel föräldrarnas roll med en Prem barn i NICU

tidigt födda barn födelse klibbar ihop som en familj.
1.If mamma är för dåligt för att ta bilder efter barnet är vispas iväg till intensivvårdsavdelningen. Skaffa pappa eller en sjuksköterska att göra det åt dig, kom ihåg att tar massor av baby-bilder i NICU
Inte bara för att skatten baby minnen från dag ett, men för att hålla din uppmärksamhet på att du kommer att vara så frustrerad att man inte kan hålla och krama För tidigt födda barn än.

 

2.Dad eller en vän kan köpa en klippbok till recored varje milestone.A milstolpe är en daglig steg närmare att gå hem från NICU.

 

2.Try att delta i vården av dina tidiga barn, så snart sjukhuspersonalen säger att du kan göra. Inte bara kommer det att hjälpa dig obligation med barnet, men du kommer att känna mer kontroll i några av den vård som du kan ge din aldrig så liten baby.Helping att lindra vissa av stress till följd av traumatiska tidigt birth.Plus se ditt barn anslutas till alla kablar etc i NICU rum.

 

3.As snart som möjligt kontrollera med sjukhusen politik på känguru care.Its en nära relation tid som sker under korta perioder medan barnet är i NICU. Baby är placerad i direkt hudkontakt på din chest.It hjälper barnet att få en deper nivå av sömn och både du och barnet känner närmare varandra other.Plus mindre stress för både dig och barnet.

 

3. Använd inte flaskan upp dina känslor, och ställa så många frågor som du vill även om du har glömt, kan sjuksköterskor ge dig bra moraliskt stöd när du behöver det samt att prata med andra medlemmar av din family.You mår mycket bättre av dela byggt upp känslor med andra.

 

4. Hela upplevelsen av att ha en för tidig medelstora barn kan lämna dig med känslan av din depth.At en punkt där du kommer att passa och redo för ansvarsfrihet, men barnet kanske måste stanna behind.it kan sätta en hel del börda för familjen som du Ta ofta besök fram och tillbaka till sjukhuset varje dag.

 

5.keep en tidig Baby Diary.Record varje ögonblick bra eller bad.every milstolpe ditt barn når så är det ett steg längre för att du tar honom / henne slutligen hem.

 

6.Talk till andra mammor på avdelningen. Du kan bli förvånad, liksom andra nya mammor att dela sina erfarenheter med dig, och ge varandra moraliskt stöd, det kan också vara ett sätt att skapa nya vänner med mammor för tidigt födda barn, som även skulle kunna utveckla livslång vänskap mellan för tidigt födda barn.