mama heeft wow factor verrassing voor haar te vroeg geboren baby

Felgekleurde, handgemaakte kleine babykleertjes
Ontworpen door kenners van hun baby met de directe input van neonatale verplegend personeel. Maten van premature baby’s onderzocht op de maten van deze baby kleding te krijgen net right.Made gemakkelijker te maken voor de dressing en draden, buizen en eventuele leidt tot schroefdraad door middel van eenvoudig in de SCBU.
 
Door Dressing je baby in de baby kleding die je hebt uitgekozen, zorgt ervoor dat u meer betrokken zijn bij de basiszorg van uw baby niet uit hoe klein een baan, en het maakt je als een mummie voelt veel meer nodig in deze eerste fase van herstel totdat de baby is klaar om naar huis te gaan uit het ziekenhuis.
realistische lichaamslengte met die van premature baby’s. maten zijn niet te groot en overweldigend als in sommige premature baby kleding op de markt.
De premature baby kleding door Nanny Nicu komen in uw favoriete kleuren van de regenboog
Unieke met de hand gemaakt, voorbarig en ooit zo kleine baby kleding geven je baby de kostbare individualiteit dat u blij baby has.Everything wedstrijden van kop tot teen.Klik dan op gaan winkelen knop om uw favoriete kleur te kiezen